Újraírt fánkalgebra: teszteltük a The Box Donut szögletes fánkjait | Pesti Stílus

Első pillantásra egy külföldi fánkozó hazai franchise képviseletének tűnt a Nyugati térnél néhány hónapja nyílt The Box Donut, az urbánus hírközlési csatornákon azonban gyorsan elterjedt a […]

Megérkeztek a kockafánkok Budapestre: The Box – Egy nap a városban //varosban.blog.hu//

Oké, képzeld el, hogy jó fánkokat akarsz eladni a városban és szeretnéd valahogy felhívni magadra a figyelmet. Ez azért nehéz meló, mert jó fánkból már van néhány Budapesten, és ha te elkészíted az ötödiket-hatodikat, az a kutyát sem érdekli. Ráadásul a fánk nem olyan…

The Box Donut can sweeten every day with square-shaped treats //WeLoveBudapest.com//

Providing a fresh form for a classic confection, this newly opened Budapest doughnut shop features a whole lot more than a novel structure for sugary delight.

Négyszögletű fánkcsodák Budapest szívében //Szeretlek Magyarország.hu//

A nagy budapesti streetfood-forradalom közepette igazán nagy szükség van olyan helyekre, ahol az édesszájúak is otthonra lelhetnek. Ez a vonal még erős lemaradásban van a burgerezők mögött, de ha a Nyugati téren sétáltok, ti is láthatjátok, hogy van remény: megnyílt a The Box Donut and more névre keresztelt fánküzlet.

Kocka alakú fánkok, hogy szép napod legyen – megnyílt a The Box Donut //WeLoveBudapest.com//

The Box Donut néven nyílt egy hely a Nyugatinál, amely szögletes fánkokat árul. A brandépítés és a dizájn ezúttal nem a minőség és az ízek rovására ment.


cialis online
English